Feast
Feast Kalite Güvence Departmanı’nda, Hammadde, Proses Kontrol, Mikrobiyoloji ve Son Ürün Laboratuvarları olmak üzere toplam 4 laboratuvar ve Ar-Ge birimi bulunmaktadır.
Yüksek kalite ve müşteri memnuniyetini sağlama amacıyla faaliyetlerini sürdüren Kalite Güvence Departmanı, üretimin tüm aşamalarını titizlikle kontrol etmekte, yapılan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizlerle en kaliteli ürünün müşterilerimize ulaşmasını sağlamaktadır.
Hammadde temininden itibaren tüketicinin sağlığını güvence altına alan bir gıda üretim teknolojisini kullanarak, bu konuda ortaya çıkabilecek tehlikeleri önceden önlemek amacıyla ISO 22000, British Retail Consortium (BRC) (Ingiliz Tüketici Birliği) ve ISO 9001-2000 kalite güvence sistemlerini kurmuştur.